Η δημιουργία μια επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι ένα βήμα που κάνουν πολλοι νέοι ανθρωποι,  κυρίως υπο το βάρος της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης. Σε πολλές περιπτώσεις όμως γίνεται άναρχα , χωρίς οργάνωση και χωρίς το σωστό προγραμματισμό. Λόγω απειρίας ή έλλειψης γνώσης δεν γίνεται πάντα αντιληπτό απο τον νέο επιχειρηματία πόσο σημαντικό είναι να οργανωθεί σωστά αυτό το βήμα για την επιβίωση και το μέλλον της επιχείρησης.

  Μια νέα επιχείρηση για να έχει ελπίδες να επιβιώσει και να αναπτυχθεί χρειάζεται γνώσεις και συμβουλές πάνω σε οικονομικά και νομικά θέματα, πάνω σε θέματα marketing και οργάνωσης της επιχείρησης. Ακόμη πρέπει να προσέξει πολύ την διαδικτυακή της παρουσία για να εκμεταλλευτει σωστά το internet  και να βοηθηθεί η ανάπτυξή της.

  Το λογιστικό γραφείο του κ. Γεροντάκη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικονομικής και λογιστικής υποστήριξης για νέες επιχειρήσεις αλλά και υπηρεσίες διαδυκτυακής παρουσίας , marketing, νομικής υποστήριξης   με την αρωγή έμπειρων συνεργατών μας  .

Υπηρεσίες για start ups

-Ίδρυση επιχείρησης & Λογιστικές υπηρεσίες

-Φοροροτεχνικές υπηρεσίες

-Οικονομικές υπηρεσίες

-Μηχανοργάνωση-Μηχανογράφηση

-Κατασκευή ιστοσελίδων, internet marketing, προώθηση, marketing consulting

-Νομικές υπηρεσίες

Καλέστε μας τώρα για ένα ενημερωτικό ραντεβού! 211 0130301

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.